Met de kracht van mensen SAMEN verder

Werkbezoek Brabantse bewonersinitiatieven


Op donderdag 21 april vindt een werkbezoek plaats aan twee Brabantse bewonersinitiatieven. Het betreft de Coöperatieve Vereniging “Tot uw dienst” in Lieshout, zij hebben zelf zorgprofessionals in dienst, en de Dorpscoöperatie “Lierop Leeft” in Lierop. Zij hebben een eigen dorpsondersteuner. Twee zeer verschillende organisaties die vanwege hun bijzondere werkwijze allebei in 2019 een bezoek kregen van koning Willem Alexander. 

Het programma en de lunch zijn kosteloos. U komt met eigen vervoer. Aangezien er een beperkt aantal plaatsen voor dit bezoek beschikbaar is, adviseren wij u zich snel op te geven; maximaal twee personen per organisatie. Aanmelden tot uiterlijk 18 april 20.00 uur.  

Informatie over het programma vindt u in de bijlage.

Bij uw aanmelding kunt u extra contactgegevens vermelden. Met uw toestemming delen we deze contactgegevens met de andere deelnemers, zodat u onderling afspraken kunt maken om samen te reizen.

Klik hier om u aan te melden voor het werkbezoek op 21 april.

Het werkbezoek is een vervolg op de Werkbijeenkomst van 1 april bij Zorgcoöperatie Anna Zorgt. Lees hier het verslag en bekijk hier een samenvatting van de inleidingen en het foto-album dat Saskia van Eenbergen maakte tijdens de bijeenkomst.